top of page

Realiseer uw droomwoning met Ghysels Roger in Dilbeek.

Uw projecten vormgeven en knap afwerken

Een helpende hand bij geplande verbouwingen

Met een hoofd vol plannen kom je vooruit in het leven. Zo geef je vorm aan je eigen toekomst. Dat geldt voor persoonlijke én beroepsmatige plannen, maar ook voor ideeën om uw woningcomfort te verbeteren.

Zoekt u een professional die uw dromen vormgeeft? Waardoor uw huis of woning een nieuw cachet krijgt?

Voor al wie zijn woning wil verfraaien, is er één adres: bouwonderneming Ghysels.

Bouwonderneming en aannemer verbouwingswerken Ghysels uit Dilbeek zet zijn beroepskennis in voor alle gebouwen in Brussel en Vlaams-Brabant (regio: Dilbeek, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Beersel, Halle, ... ). Zij is dé partner die u een handje helpt bij de realisatie van uw verbouwings-, renovatie- en bouwplannen. Buitenwerken of interieurvernieuwing?

Met onze kennis en ervaring brengen we alle openbare en privéwerken tot een goed einde: van ruwbouw tot afwerking – tot in de kleinste details.

Een waaier van specialismen, met de belofte van detailafwerking

Waarin zijn wij gespecialiseerd? totaalrenovatie, bouwen, verbouwen, binnenschrijnwerk, metselwerk, plafonnering, loodgieterij, verwarmingsinstallaties, ventilatie, elektriciteit, tegel- en andere vloeren.

Wij hebben ook een erkenning voor de plaatsing van zonnepanelen.

Bouwonderneming Ghysels is is lid van de Confederatie Bouw en heeft een erkenning als veiligheidscoördinator voor werven. Zo bent u van één ding zeker: onze prioriteit ligt in de belofte dat uw bouwplannen tot in het kleinste detail puik worden afgewerkt.

Doe voor al uw verbouwingswerken in Brussel een beroep op een professional: contacteer Ghysels Roger!

bottom of page